My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Rygsække og kufferter,skoletasker fjällräven,billig århus butik

DKK337.86  DKK168.93Spar: 50% off
  • Model: Fjällräven 001022
  • 5931 Antal på lager
  • Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Rygsække og kufferter,skoletasker fjällräven,billig århus butik
Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Rygsække og kufferter,skoletasker fjällräven,billig århus butik_checkout
fjällräven 15 tommer Fjällräven Rygsække og kufferter rain cover , Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Rygsække og kufferter,skoletasker fjällräven,billig århus butik fjällräven skoletaske stor,med rabat

Handy regnslag med reflekterende logo. Lavet af smidig PU behandlet nylon med tapede sømme. Fremstillet i vores FN Blå sikkerhed farve, som giver optimal synlighed i al slags vejr og terræn. Komprimering med elastik i den nedre del og snøre justering. Regnen cover har også en krog, der forvandler justeringen vindfold i en guyline at forhindre regnslag fra at flyve ud i ekstreme vind. Integreret pack taske med velcro betyder det er altid lige ved hånden i tasken, når du har brug for det. Opdateret, rummelige snit, der passer 60 75 liters rygsække. Hvis du har tendens til at bære en masse på ydersiden af din rygsæk, kan du vælge en størrelse større for mere plads.


Specifikationer:

Vægt (FJR): 140 g
Ydermateriale: 70D 100% polyamid

Er du vild med Fjällräven Rain Cover 60 To 75 L Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr , Kig hos Fjällräven hot salg. der er autoriseret Fjällräven forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Fjällräven. Vælg en Rygsække og kufferter kategori og find alle de mulige Rygsække og kufferter varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Beskrivelse


Fjällräven - Rygsække og kufferter - Rain cover

Copyright © 2018 www.nordykeroofing.com. Powered by nordykeroofing.com